Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt, että käytämme sivuillamme evästeitä.  Lisää tietoa
Hyväksyn
Farbtoner.fi

Impressum

European Import & Export R.H Ky
Ristonpolku 3
90830 HAUKIPUDAS
Y-tunnus: 2447195-8
Toimitusjohtaja: Risto Hoikkaniemi

Yhteyshenkilö tilaukset, laskutus ja reklamaatiot: Irene Hoikkaniemi
Puh: 050 490 4065
Email: asiakaspalvelu@laatutarvike.fi
Aukioloajat:
Ma-pe 8.00 – 16.00

Lakitiedot
Huomautus linkeille. Kolmansien osapuolien verkkosivustoille tarjotaan linkkejä tällä sivustolla palveluna tai viitteenä. Linkitetystä sisällöstä vastaavien verkkosivujen tarjoajat ovat vastuussa. Farbtoner.fi ei tue kolmannen osapuolen sisältöä, eikä Farbtoner.fi-sivuston ja tämän sisällön välistä linkittämistä pitäisi tehdä.

Vastuuvapaus
Emme voi taata, että kaikki tiedot ovat täydellisiä, oikeita ja ajan tasalla jatkuvasti. Tämä koskee erityisesti kaikkia linkkejä ("linkkejä") muille verkkosivustoille, joihin viitataan suoraan tai epäsuorasti. Kaikkia tietoja voidaan täydentää, poistaa tai muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki tällä sivustolla mainitut tuotenimet, tuotenimet ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä ja omaisuutta.

Tietoja riitojen ratkaisemisesta verkossa:
EU n komissio on luonut Internet-foorumin riitojen ratkaisemiseksi verkossa (ns. "OS-alusta"). OS-alusta toimii yhteyspisteenä online-myyntisopimuksista johtuvien riitojen ratkaisemiseksi tuomioistuinten ulkopuolella. OS-alustaan ​​pääsee seuraavasta linkistä: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Meillä ei ole velvollisuutta eikä halua osallistua riitojenratkaisumenettelyyn kuluttajariitojen ratkaisuelimessä.